Crimea votes to secede from Ukraine!

ULTIMA ORĂ! Crimeea declară că iese din componenţa Ucrainei! Vot aproape UNANIM al deliberativului local

24 FEBRUARIE 2014 12:470 COMENTARIIVIZUALIZĂRI:

 Sovietul Suprem din Crimeea a adoptat astăzi, cu 78 de voturi din 81,  o declaraţie specială în care aunţă oficial despre intenţia de a ieşi oficial din componenţa Ucrainei. În declaraţie se spune că de vină pentru situaţia din ţară se fac “provocatorii politici” Klitschko, Yatseniuk şi Teagnibok, ambiţiile cărora care “au dus la vărsările de sânge”. Mai mult, deputaţii din Crimeea spun că nu vor participa la alegerile anticipate din mai şi că din cauza “maidanizării ţării” vor declara ieşirea din componernţa Ucrainei.

658x0_crimea-map

Reamintim că ministrul interimar de interne de la Kiev a anunțat astăzi dimineaţa că împotriva fostului președinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, a fost emis un mandat de arestare, sub acuzația de a fi ordonat ucideri de masă.

În aceaşi timp, deputatul din partea fracțiunii UDAR, Vladimir Kurennoi, a scris pe una din reţelele de socializare că fostul preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, ar fi fost arestat în Crimeea.

 “Reținut! În Crimeea – se pare că este adus, însă informația trebuie verificată. Nu garantez, dar sursele sunt de încredere”, a postat Kurennoi.

TheWatchTowers.org
Translate »