AMSTERDAM EVENT TODAY AGAINST PERMANENT “COVID” LAWS In Netherlands

Today is supposed to be a large event in Amsterdam against the Dutch govts plan of PERMANENT COVID LAWS that have failed miserably (really measures that succeeded in wrecking the country)

Because lockdowns, curfews and injections failed, they are going to make it permanent, as to NEVER reveal Covid never existed. Because the govt members would rot in jail, or worse

Trying the exact same thing as the Turdo Castro of Canada

The Amsterdam event will be live streamed in a couple of hours at blckbx.tv

[link to www.blckbx.tv (secure)]

Also against the insane plans for the farmers

LIVESTREAM: Demonstratie ‘Stop de permanente coronawet’ – Amsterdam, zondag 4 september 2022

 

Burgers in verzet

Met de ‘najaarsgolf’ van het verkoudheidsvirus voor de deur, maken veel burgers zich zorgen over de permanente coronawet. Daarom demonstreert men zondag 4 september massaal in Amsterdam. En blckbx is erbij. Gedurende de dag schakelen we vier keer live naar de hoofdstad, om 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30.

De manifestatie van zondag 4 september is georganiseerd door Samen voor Nederland, dat precies een jaar geleden ook al een massale demonstratie organiseerde in Amsterdam tegen de coronamaatregelen, waar toen 79.000 demonstranten bij waren. Voor deze manifestatie mikt de organisatie op 25.000 mensen.

De demonstranten zullen worden toegesproken door onder andere Gideon van Meijeren (FVD), Pepijn van Houwelingen (FVD), Raisa Blommestijn (Omroep ON), Wybren van Haga (BVNL), Willem Engel (Viruswaarheid), Jona Walk (de Vierde Golf), Camilla (bezorgde burger) en Michel Reijinga (Nederland in Verzet).

Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 Start speeches op de Dam deel 1
13:00 Vertrek route door Amsterdam
15:00 Start speeches op de Dam deel 2
16:00 Einde

Op onderstaande kaart staat de route die gelopen wordt.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

De permanente coronawet

In zijn huidige vorm zou de nieuwe coronawet al een ernstige aantasting zijn van de grondrechten. Het biedt een juridische basis voor zeer vergaande collectieve maatregelen. Advocaat Stan Baggen en ziekenhuisarts Jona Walk van de Vierde Golf waren dinsdag te gast bij blckbx om te wijzen op de vele tekortkomingen van het wetsvoorstel, die wat hen betreft zo snel mogelijk van de baan moet. In blckbx today van maandag 29 augustus fileerde arts en specialist ouderengeneeskunde Jorine Hammink de voorgestelde wetswijziging.

Als het aan de Raad van State ligt, het hoogste adviesorgaan van de regering, wordt de nieuwe wet echter nóg draconischer. De Raad adviseert namelijk om ook het coronatoegangsbewijs, de avondklok en schoolsluitingen permanent in ‘de gereedschapskist’ van het kabinet toe te voegen.

Over Stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Translate »